Kontakti

Rr. Restelices 22000 Dragas, Kosovo
Numri i Telefonit :
Administrata :+383 44 201 093
Shitja : +383 44 168 296
On line shitja : +383 49 811 719
Emaili :info@aegsharr.com
9:00 – 17:00
Të Shtunën: 9:00 – 15.00
Të Dielen : Mbyllur

    Na Kontaktoni

    Stafi ynë do të telefonojë më vonë dhe do t’i përgjigjet pyetjeve tuaja


    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]