Rreth Nesh

Rreth Nesh

AEG SHARR është kompani private e themeluar ne vitin 2002,në Dragash, Lidere ne Kosovë për prodhimin e ambalazheve plastike për industri ushqimore dhe kimike .

Aktiviteti kryesor  ndërmarrjes është prodhimi i ambalazheve nga PET, PE, dhe HDPE. Në programin e vet prodhues AEG SHARR ka shishe dhe kavanoza prej 10 ml deri në 5000 ml, ambalazhe që kryesisht përdoren për industrin e pijeve, qumështit, industri kimike, prodhimi i shamponave dhe detergjenteve, kozmetikë dhe farmaci.  AEG SHARR prodhon mbi 200 produkte të ndryshme.

Si kompani kemi bërë zgjidhjen e duhur për një numer të madh të kompanive në Kosovë dhe Shqipëri.

Ne ofrojm në zgjidhje të kompletuar për të gjithë klientët tone, duke filluar nga konceptimi i produktit, pregaditja e veglave dhe prodhimi kualitativ i produktit.

Kompania nga fillimi i operimit të saj i ndjek principet e njëjta duke iu ofruar klientëve zgjidhje ideale, dhe vazhdimisht i përmirësojm cilesin e produkteve dhe shërbimeve tona në mënyr që ti plotësojm maksimalisht kërkesat e klientit. Mundohemi të jemi konkurent në treg me qmime dhe parim kryesor është liferimi i mallit me kohë.

Përmirësimi i vazhdueshëm është i mundur falë punonjësve tanë shumë të kualifikuar dhe të motivuar, të cilët janë të gatshëm të vënë në praktikë të gjitha idetë tuaja. Punonjësit tanë janë pasuria më e rëndësishme e kompanisë.

 

Zbatimi i inovacioneve ne teknologjin e prodhimit, kontrolli i vazhdueshem i cilësis dhe pajtueshmeria me standardet janë vetëm disa nga avantazhet që na bëjn lider në prodhimin dhe përpunimin e ambalazheve plastike në Kosovë.